Telekung Vietnam Silk

Telekung Vietnam Silk standard dengan bunga sulaman warna putih kini boleh didapati di laman web semuacomel.com. Telekung ini sangat selesa dipakai, disebabkan tekstur kainnya yang lembut dan sejuk. Sangat sesuai dipakai dalam iklim panas dan lembap seperti di Malaysia.

telekung vietnam silk 6

Selain itu, ia juga sesuai digunakan semasa melancong pada musim panas. Kainnya lembut, tidak memerangkap haba. Ini membantu anda solat dengan lebih selesa dan fokus dalam mendapat khusyuk semasa solat.

Set telekung ini didatangkan dengan kain jenis sarong bergetah dan bertali. Ianya membantu anda solat dengan lebih cepat, hanya sarungkan sahaja dan tarik tali pada bahagian pinggang untuk disesuaikan dengan saiz pinggang anda. Ciri-ciri ini membolehkan sesiapa sahaja, tidak kira berat badan, boleh gunakan telekung dan sarong ini tanpa masalah.

telekung vietnam silk 6

Manakala pada bahagian kepala telekung pula, ia direka dengan free size. Disediakan tali dan anda boleh laraskan dengan cara ikat pada bahagian belakang kepala untuk disesuaikan dengan saiz muka anda. Tidak perlu bimbang saiz muka muat atau tidak, kerana anda boleh adjust dengan menggunakan tali tersebut. Lihat gambar untuk dapatkan gambaran detail.

telekung vietnam silk 6

Klik di sini untuk dapatkan Telekung Vietnam Silk anda, pada harga berpatutan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *